Mottó

Uram, adj erőt, hogy megváltoztassam a megváltoztathatót, Türelmet, hogy elviseljem a megváltoztathatatlant, Bölcsességet, hogy megkülönböztessem a kettőt!” (Marcus Aurelius)

Csak tömören, a lényeg

641stone próbálkozásai HUSNG műfajban

Állandó oldalak

2013.01.15. 14:04 husng

Amit tudni akarsz a hyper turbo-ról, de sosem merted megkérdezni

Hát ez egy brutális műfaj. Nem túlzok. Simán lehetnek 100 BI-s swingek akár up, akár down. Mivel nagyon kicsi az edge az ellenfeleken, ( az 5%-os ROI magasabb téteken nagyon jónak számít ) óriási a variancia. Simán meglehet, hogy 1000 sng alatt 100 BI vel vagy EV alatt. Úgyhogy akinek rossz az idegrendszere, vagy gyors sikerekre vágyik, annak nem javaslom. 3-5.000 sng-t kell letolni ahhoz, hogy valakiről meg lehessen mondani, hogy azon a téten jó-e. Előfordulhat, hogy egy fish brutálisan nyer akár 1500 játékon keresztül is vesztő játékot játszva, csak éppen nem tud róla. 

Autopilot = Loosing money

Automata üzemmódban garantált a bukás. Itt mindig figyelni kell. Egy kihagyott +EV CBet, vagy 3bAI gyakorlatilag a teljes nyereményünket jelentheti az adott sng-re vonatkozólag. Még a legjobbak is ~30BB-t nyernek meccsenként, ez pedig a második vakszinten 1BB. Szóval figyelni, figyelni és alkalmazkodni!

Szükséges bankroll

A póker minden fajtájában fontos a megfelelő bankroll menedzsment. A hyper turbo-ban még fontosabb. 100BI alatt nem nagyon érdemes nekiállni. Persze fel lehet állítani ennél keményebb követelményeket, mondjuk hogy ha van 50BI-m egy limitre, akkor játszom azon, ha meg lecsökkenek 30BI-re, akkor megyek egy szintet lefele. Azután ha megint összeszedtem egy szintel feljebbre 50BI-t, akkor megyek fel. Hát én ezt nem vállalnám. :)

Több asztalos játék

Csak tapasztalt játékosoknak javaslom. Kezdőknél szinte mindig igaz az, hogy

Több asztal -> Autopilot -> Loosing money.

Amíg tanulod az alapokat, feltétlen csak egy asztalon játssz!

Szólj hozzá!

Címkék: poker heads up HUSNG hyper turbo


A bejegyzés trackback címe:

https://husng.blog.hu/api/trackback/id/tr465019748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása